Advertisement

Galatasaray Trabzonspor Caps : Galatasaray Trabzonspor maçı sonrası Capsler Patladı 01.04 ... - 22 kasım 2014 cumartesi 22:16.

Galatasaray Trabzonspor Caps : Galatasaray Trabzonspor maçı sonrası Capsler Patladı 01.04 ... - 22 kasım 2014 cumartesi 22:16.. Kritik mücadele öncesinde trabzonspor 59 puanla 4. 2'nci dakikada gelişen trabzonspor atağında djaniny, ie'nin pasıyla savunma sarkasına sarktı. Galatasaray'ın beraberlik golü 90+6'da emre akbaba'dan geldi. Hafta karşılaşmasında galatasaray ve trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Комментариев — galatasaray (@galatasaray) в instagram:

Lütfen her takım ile ilgili bu capsler yapılmaktadır. Maçtan daki̇kalar 2'nci dakikada gelişen trabzonspor atağında djaniny, edgar ie'nin pasıyla savunma sarkasına sarktı. Haftasında zirve yarışından kopmak istemeyen galatasaray, evinde trabzonspor'u ağırlıyor. Комментариев — galatasaray (@galatasaray) в instagram: Spor toto süper lig'de 36.

Trabzonspor-Galatasaray maçı sonrası Caps'ler - Süper Lig ...
Trabzonspor-Galatasaray maçı sonrası Caps'ler - Süper Lig ... from img.fanatik.com.tr
Bordo mavililer ise, bu beraberlikle bir rekora spor toto süper lig 36. Haftasında zirve yarışından kopmak istemeyen galatasaray, evinde trabzonspor'u ağırlıyor. Hafta karşılaşmasında galatasaray ve trabzonspor karşı karşıya geldi. Sırada yer alırken, galatasaray 65 puanla 3. İşte, maçın özeti, önemli anları ve golleri. Mete kalkavan var abdullah avcı yönetiminde ise dış sahada hiç kaybetmeyen trabzonspor ise hem bu serisini. Haftasında trabzonspor'u ağırlayan galatasaray, maç boyunca etkisiz. Hafta karşılaşmasında galatasaray ve trabzonspor kozlarını paylaşıyor.

Bordo mavililer ise, bu beraberlikle bir rekora spor toto süper lig 36.

22 kasım 2014 cumartesi 22:16. Galatasaray 0 beşiktaş 1 maçı sonrası caps galatasaray 0 beşiktaş 1 maçı sonrası caps. Spor toto süper lig'de 36. Haftasında galatasaray ile trabzonspor karşı karşıya geldi. Hafta karşılaşmasında galatasaray ve trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Trabzonspor, 76'da edgar'ın muhteşem golüyle öne geçti. Maçtan daki̇kalar 2'nci dakikada gelişen trabzonspor atağında djaniny, edgar ie'nin pasıyla savunma sarkasına sarktı. Haftasında zirve yarışından kopmak istemeyen galatasaray, evinde trabzonspor'u ağırlıyor. Galatasaray'ın beraberlik golü 90+6'da emre akbaba'dan geldi. Haftasında trabzonspor deplasmanda galatasaray il zorlu bir mücadeleye çıkacak. Trabzonspor 4 0 galatasaray maçın özeti capsler patladı maçın golleri gol izle seyret komik. Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 33 karşılaşmada 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonucunda 65 puan. Lütfen her takım ile ilgili bu capsler yapılmaktadır.

Комментариев — galatasaray (@galatasaray) в instagram: Spor toto süper lig'de 36. Trabzonspor 4 0 galatasaray maçın özeti capsler patladı maçın golleri gol izle seyret komik. Bordo mavililer ise, bu beraberlikle bir rekora spor toto süper lig 36. Haftasında trabzonspor, galatasaray'ı mağlup etmeyi başarırken maç sonu capsleri güldürdü.

Trabzonspor-Galatasaray maçı sonrası Caps'ler - Süper Lig ...
Trabzonspor-Galatasaray maçı sonrası Caps'ler - Süper Lig ... from img.fanatik.com.tr
Galatasaray beşiktaş maçı sonrası caps komik 2019 süper lig caspler patladı. İşte, maçın özeti, önemli anları ve golleri. Haftasında trabzonspor deplasmanda galatasaray il zorlu bir mücadeleye çıkacak. Haftasında trabzonspor'u ağırlayan galatasaray, maç boyunca etkisiz. Trabzonspor, 76'da edgar'ın muhteşem golüyle öne geçti. Galatasaray 2 trabzonspor 1 capslerigomis capsleriburak yılmaz capsleritrabzonspor capslerigalatasaray capslerifutbol capslerispor capsleri. Hafta karşılaşmasında galatasaray ve trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Haftasında trabzonspor, galatasaray'ı mağlup etmeyi başarırken maç sonu capsleri güldürdü.

İşte, maçın özeti, önemli anları ve golleri.

Haftasında trabzonspor, galatasaray'ı mağlup etmeyi başarırken maç sonu capsleri güldürdü. Galatasaray trabzonspor maçı capsleri sizlerle. Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 33 karşılaşmada 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonucunda 65 puan. Haftasında galatasaray ile trabzonspor karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'de 36. Hafta karşılaşmasında galatasaray ve trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Haftasında trabzonspor'u ağırlayan galatasaray, maç boyunca etkisiz. Trabzonspor, 76'da edgar'ın muhteşem golüyle öne geçti. Bordo mavililer ise, bu beraberlikle bir rekora spor toto süper lig 36. Lütfen her takım ile ilgili bu capsler yapılmaktadır. Mete kalkavan var abdullah avcı yönetiminde ise dış sahada hiç kaybetmeyen trabzonspor ise hem bu serisini. Sırada yer alırken, galatasaray 65 puanla 3. Galatasaray beşiktaş maçı sonrası caps komik 2019 süper lig caspler patladı.

Haftasında trabzonspor'u ağırlayan galatasaray, maç boyunca etkisiz. 22 kasım 2014 cumartesi 22:16. Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 33 karşılaşmada 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonucunda 65 puan. Maçtan daki̇kalar 2'nci dakikada gelişen trabzonspor atağında djaniny, edgar ie'nin pasıyla savunma sarkasına sarktı. Galatasaray beşiktaş maçı sonrası caps komik 2019 süper lig caspler patladı.

Galatasaray - Trabzonspor maçı capsleri
Galatasaray - Trabzonspor maçı capsleri from kralspor.ensonhaber.com
Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 33 karşılaşmada 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonucunda 65 puan. Haftasında trabzonspor, galatasaray'ı mağlup etmeyi başarırken maç sonu capsleri güldürdü. Trabzonspor deplasmanda galatasaray ile karşılaşacak. Galatasaray, beşiktaş'ın berabere kaldığı, fenerbahçe'nin de bay olarak geçtiği haftada kendi sahasında. Trabzonspor, 76'da edgar'ın muhteşem golüyle öne geçti. İşte, maçın özeti, önemli anları ve golleri. Maçtan daki̇kalar 2'nci dakikada gelişen trabzonspor atağında djaniny, edgar ie'nin pasıyla savunma sarkasına sarktı. Galatasaray trabzonspor maçı capsleri sizlerle.

Haftasında trabzonspor, galatasaray'ı mağlup etmeyi başarırken maç sonu capsleri güldürdü.

Haftasında trabzonspor'u ağırlayan galatasaray, maç boyunca etkisiz. Sırada yer alırken, galatasaray 65 puanla 3. Haftasında zirve yarışından kopmak istemeyen galatasaray, evinde trabzonspor'u ağırlıyor. Trabzonspor 4 0 galatasaray maçın özeti capsler patladı maçın golleri gol izle seyret komik. Galatasaray 0 beşiktaş 1 maçı sonrası caps galatasaray 0 beşiktaş 1 maçı sonrası caps. Trabzonspor deplasmanda galatasaray ile karşılaşacak. Galatasaray'ın beraberlik golü 90+6'da emre akbaba'dan geldi. Maçtan daki̇kalar 2'nci dakikada gelişen trabzonspor atağında djaniny, edgar ie'nin pasıyla savunma sarkasına sarktı. Lütfen her takım ile ilgili bu capsler yapılmaktadır. Galatasaray, beşiktaş'ın berabere kaldığı, fenerbahçe'nin de bay olarak geçtiği haftada kendi sahasında. Galatasaray şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı. 22 kasım 2014 cumartesi 22:16. Hafta karşılaşmasında galatasaray ve trabzonspor kozlarını paylaşıyor.

Hafta karşılaşmasında galatasaray ve trabzonspor karşı karşıya geldi galatasaray - trabzonspor. Sırada yer alırken, galatasaray 65 puanla 3.

Posting Komentar

0 Komentar